16 Ağustos 2012 Perşembe

2013 Bentley Mulsanne Mulliner



Yeni Bentley Mulsanne Mulliner görünüm ve performans açısından etkileyici bir araç. Agresif görüntüsünü 21 inçlik jantlarla süsleyen Bentley Mulsanne Mulliner'in çamurluklarında Flying B hava çıkışları bulunuyor. Bu hava çıkışlarının yanında baklava desenli deri döşemeler ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Mulsanne Mulliner'de 512 beygir güç üreten 6.75 litre V8 motor yer alıyor. Otomobilin 0'dan 100 km/sa hıza 5.3 saniyede ulaşırken, maksimum hızı ise 296 km/sa olarak ayarlanmış.
Bentley tasarımcıları Mulliner versiyonunda Mulsanne’ın geniş iç mekanında kendine has bir tarz yaratmışlar. Ön ve arka koltuklarda ve kapı döşemelerinde kullanılan deri, baklava deseni ile süslenmiş. Tavan, bunu tamamlayıcı olarak, baskılı bir deri ile kaplanmış. Mulliner’da gaz ve fren pedalları da delikli metalden oluşuyor. Mulliner kapı eşiklerine de sahip olan otomobilde, 100’den fazla renk seçeneği ve ağartılmamış ahşap kaplamalardan oluşan neredeyse sınırsız kişiselleştirme seçeneği sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz admin onayından sonra görüntülenecektir. Teşekkürler.