5 Temmuz 2012 Perşembe

Lüks,eşsiz ve stil sahibi bir telefon Versace Unique Lüks,eşsiz ve stil sahibi bir telefon: Versace Unique


Versace Unique akıllı cep telefonu hem profesyonel hem de kişisel kullanım için gerekli tüm özelliklere sahip.Tüm Versace ürünlerinde olduğu gibi asla taviz verilmeyen standartlarda tasarlanan  Versace Unique en seçkin malzemeler kullanılarak Fransa’da el işçiliğiyle üretilmiş.

Versace Unique; 3G bağlantı, medya çalar ve flaş destekli 5 megapiksel dijital kamera gibi bir telefonun yapabileceği tüm fonksiyonları bünyesinde barındırıyor. Bu özel telefon ayrıca Dolby Mobile surround teknolojisi sayesinde üstün bir ses kalitesi sunuyor. Tüm bu özelliklerde ise LG’nin imzası var.
Telefonun kuşkusuz en şık tarafı ise arka bölümü. Deri üzerine el işçiliğiyle yerleştirilen Versace Medusası bulunuyor. Safir kristalden üretilen dokunmatik ekranı ise çizilmeyen yapısıyla eşsiz bir deneyim sunuyor.

Versace Unique seramik serisinde bulunan siyah ve beyaz renk seçenekleriyle paslanmaz çelik üzerine altın kaplama, timsah derisi ve yüksek kalitede seramik kullanılarak tasarlanan telefonlar 6.900 Euro değerinde olup kişiye haute couture bir deneyim yaşatıyor.

El yapımı kaplama teknikleriyle tasarlanan,  paslanmaz çelik  ve dana derisi kullanılan Lacquer serisindeki telefonlar ise 5.600 Euro’luk fiyatları, siyah, pembe, kahverengi, gri, mor ve kırmızı renk seçenekleriyle teknolojik ve şık bir Versace deneyimi sunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz admin onayından sonra görüntülenecektir. Teşekkürler.