16 Ağustos 2012 Perşembe

St. Tropez


Fransa’nın tatil denildiği zaman akla gelen ilk bölgesi olan Cote d’Azur sahil şeridinde bulunan St. Tropez yaz aylarında dünyaca ünlü yıldızlar başta olmak üzere pek çok yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Lüks yatların da vazgeçilmez limanlarından biri olan St. Tropez’nin masmavi denizinin, dar ve şirin sokaklarının, şık butiklerinin ve hareketli gece hayatının tadını çıkarmaya ne dersiniz?

Kadranında Temel Reis figürü bulunan bir Rolex’e ne dersiniz?



Dr. Romanelli ve Bamford Watch Department işbirliğiyle yaratılan denizci Temel Reis’in kaslarıyla saati işaret ettiği bu özel saat kendini güçlü hisseden erkekler için biçilmiş kaftan.
Eğlenceli tasarımı ve Rolex kalitesi ile sınırlı sayıda üretilen, çok özel bir kutu içerisinde bir kilit ve bir Temel Reis macerasının anlatıldığı posterle birlikte satışa sunulan Temel Reis'li Rolex'in fiyatı ise 32.400$

Louis Vuitton Tambour Forever Seramik Saat



Louis Vuitton, Tambour Forever koleksiyonuna çok zarif iki yeni seramik saat ekledi.
Pırlantalar ile süslenmiş ve Monogram Vernis kayışlara sahip saatlerden siyah olanı 250 adet, beyaz olanı ise yalnızca 200 adetle sınırlı olarak üretilecek.
Çelikten beş kat daha sağlam olan ve çizilmeyen bir materyal kullanılan saatler orijinal rengini ve parlaklığını asla kaybetmiyor. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken Tambour Forever Seramik Saatler ekim ayı itibariyle Louis Vuitton mağazalarında satışa sunulacak.


Cartier’den yeni bir saat: Tank Anglaise


Cartier, efsanevi Tank koleksiyonuna Louis Cartier'nin yalın tasarım anlayışıyla örtüşen, tarihi Tank modellerinin bir evrimi niteliğinde olan Tank Anglaise’i ekledi

Tank Anglaise, konsantre formu, güçlendirilmiş çizgileri ile pekiştirilen tasarımı sayesinde, mükemmel bir simetri sunuyor. Cartier, bu modeli. Tank'ın karakteristik özellikleriyle buluşturuyor: Gövdeyle kusursuz bir uyum içinde olan kordon, Roma rakamları, şimendifer mekanizma tarih ayar düğmesi, mavi çelikten kılıç formlu akrep ve yelkovan paralel tertibatın içine mükemmel biçimde yerleştirilmiş.

Tank Anglaise modeli, kadınlar ve erkekler için üç farklı boyutta ve farklı altın renkleri alternatifleriyle sunuluyor.

Ferrari’den eşsiz bir sürat teknesi: E110 Eléganté



 E110 Eléganté, hava taşıtlarının tasarımlarından ilham alınmış feminen çizgileri, Ferrari 458 tarzını yansıtan detayları ve nefes kesen tasarımıyla Ferrari imzalı şık ve dinamik bir sürat teknesi.

Otomobil tasarımcısı Abdul Wahid’in tasarladığı bu özel sürat teknesi lüks ve hızı bir araya getiren modern tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ferrari’nin klasikleşmiş kırmızı rengine sahip olan sürat teknesi kullanıcılarına bu sefer bambaşka bir Ferrari deneyimi sunuyor.

2013 Bentley Mulsanne Mulliner



Yeni Bentley Mulsanne Mulliner görünüm ve performans açısından etkileyici bir araç. Agresif görüntüsünü 21 inçlik jantlarla süsleyen Bentley Mulsanne Mulliner'in çamurluklarında Flying B hava çıkışları bulunuyor. Bu hava çıkışlarının yanında baklava desenli deri döşemeler ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Mulsanne Mulliner'de 512 beygir güç üreten 6.75 litre V8 motor yer alıyor. Otomobilin 0'dan 100 km/sa hıza 5.3 saniyede ulaşırken, maksimum hızı ise 296 km/sa olarak ayarlanmış.
Bentley tasarımcıları Mulliner versiyonunda Mulsanne’ın geniş iç mekanında kendine has bir tarz yaratmışlar. Ön ve arka koltuklarda ve kapı döşemelerinde kullanılan deri, baklava deseni ile süslenmiş. Tavan, bunu tamamlayıcı olarak, baskılı bir deri ile kaplanmış. Mulliner’da gaz ve fren pedalları da delikli metalden oluşuyor. Mulliner kapı eşiklerine de sahip olan otomobilde, 100’den fazla renk seçeneği ve ağartılmamış ahşap kaplamalardan oluşan neredeyse sınırsız kişiselleştirme seçeneği sunuluyor.

İki tekerlekli Aston Martin One-77


Aston Martin ve ünlü bisiklet üreticisi Factor Bikes, Aston Martin’in One-77 aracından ilham alarak dünyanın en teknolojik bisikletini yarattı.
Kullanırken kalp atışlarınızı ve vücut ısınızı sürekli kontrol eden 20 viteslik bisiklet; titanyum  karbon fiber ayna kolları, kendinden şarjlı gizli bataryası, önde yüksek şiddetli beyaz ışığı, arka seleye entegre kırmızı ışığı, sistem açma-kapatma anahtarı, hidrolik sistemi, hikarbon kompozit lastikleri ve 7.4 kilogramlık ağırlığıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
Aston Martin One-77 bisikleti hafif tutmak için One-77 aracında olduğu gibi metal malzemelerin hepsi karbondan üretilmiş. 7 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkan bu özel bisiklet ise sadece 77 adet üretildi. Tasarımı ve mühendisliği İngiltere'de yapılan, üretim ve işçiliğinde ise en üst düzey yarış otomobili teknolojisi kullanılan Aston Martin One-77'nın bisiklet versiyonu 39.000 Dolar değerinde.

McLaren MP4-12C artık daha hızlı!


Satışa sunulmasından bir yıl sonra McLaren MP4-12C için yeni bir preformans geliştirmesi duyuruldu.
Modelin 3.8 litrelik V8 motorunun 592 hp’lik gücü ECU programlaması ile 616 hp’ye çıkarıldı. Aracın gaz tepkilerinin daha iyileştirildiği ve kavramasının daha hızlı ve yumuşak hale getirildiği de duyurulan yenilikler arasında.
MP4-12C’nin 3,1 saniyelik 0-100 km/s hızlanması aynı kalırken 0-200 km/s hızlanması 0.1 saniye iyileşerek 8,8 saniyeye, 0-300 km/s hızlanması ise 1 saniye iyileşerek 26.5 saniyeye düştü. Maksimum hız ise 3 km/s arttı ve 333 km/s’e çıktı.

Mawi’den 10. Yılına Yakışır Bir Koleksiyon…



Mawi 10. yaşını sınırlı sayıda özel olarak ürettiği Retrospektif Koleksiyonu ile kutluyor. Koleksiyonda, Mawi’nin önceki koleksiyonunda yer alan en özel parçalarının yeniden yorumlanmış halleri dikkatleri çekiyor. Siyah Swarovski kristallerine ve panter figürlerine çokça yer verilen koleksiyonda oldukça gösterişli ve şık parçalar yer alıyor. Koleksiyonun tamamına Lux is Love Yaz Özel sayısından ulaşabilirsiniz. Ücretsiz okumak için tıklayın..

Bikininizin üzerine ne giyeceğinize karar veremiyor musunuz?


Bikininiz kadar üzerine giydiğiniz tunik, kaftan ve elbise de oldukça önemli. Lux is Love farklı mekanlara, farklı saatlere ve farklı vücut tiplerine uygun en şık kaftan ve tunikleri sizin için seçti. Lux is Love Yaz Özel Sayısını ücretsiz okumak için tıklayın.

Siyahın Asaleti


Plajların klasikleşmiş rengi siyah yazın yanık ten ile çok daha şık ve asil görünüyor. Siyah bikini ya da tuniğinizi neon ya da altın ve gümüş tonlarında aksesuar ve ayakkabılarla tamamlarsanız plajda tüm gözlerin sizin ve tarzınızın üstünde olması kaçınılmaz. En şık siyahlar Lux is Love Yaz Özel Sayısında...

Rengarenk bir plaj




 
Bu yaz neon renkler, hayvan desenleri, geometrik desenler ve zıt renkleri bir arada kullanmak çok moda kısacası bu yaz plajlarda kullanacağınız renk ve desenlerde sınır tanımayın!

Erkek plaj modası




Kendine güvenen erkekler için seçtiğimiz en şık plaj aksesuarlarını Lux is Love Yaz Özel sayısında bulabilirsiniz. Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın..

Plajların vazgeçilmezi: Beyazlar





Bronz teniniz, beyaz bikininiz, elbiseniz ya da tuniğiniz ile beyazlar içinde bu yaz çok şık ve zarif görünebilirsiniz... En şık beyazlar Lux is Love Yaz Özel Sayısında...Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın...

Yaza damgasını vuran en yeni kadın parfümleri


Güneşe çıkmadan önce…


Güneşin altında saatlerce vakit geçirmeyi hepimiz seviyoruz ancak güneşe çıkmadan önce kendinizi zararlı ışınlardan koruduğunuza emin olun. Vücudunuz, cildiniz, yüzünüz, dudaklarınız ve elleriniz için doğru ürünleri seçerek sağlıklı bir şekilde bronzlaşmanın tadını çıkarın. Lux is Love'ın seçtiği güneş ürünlerine yaz özel sayısından ulaşabilirsiniz,dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın.

Guerlain ve Emilio Pucci işbirliği



Guerlain ve Emilio Pucci işbirliği ile tasarlanan Guerlain Terra Azzurra Collection By Emilio Pucci koleksiyonu bu yaz makyajının vazgeçilmezi olacak. Emilio Pucci imzalı özel kutularıyla oldukça şık gözüken bu özel koleksiyonda elektrik mavisi ve pembe tonları ağırlıklı olarak kullanılmış. Koleksiyonda 4’lü göz farları, Khol Kajallar, terracota oje, maskara, allık ve glosslar yer alıyor.

Yazın erkekler daha da bakımlı!


 Lux is Love'ın seçtiği en iyi erkek bakım ürünlerini yaz özel sayısında bulabilirsiniz.Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın.

NEFES KESEN GÖZLER İÇİN ULTRA GÖZ KAMAŞTIRICI MASKARA: Hypnôse Star



Hayranlık yaratan formül
Hypnôse Star iki farklı wax arasındaki dengeyi ustalıkla işleyerek tüy kadar hafif formülünü oluşturdu:

• İnanılmaz ve büyüleyici hacim
kirpikleri kökten uca kadar kolay bir uygulama sunarak saran yumuşak wax içerikleri kirpikleri mükemmel şekilde ayırır. Kirpikler 3 boyutlu güzelliğe ulaşır.

• Cazibeli kıvrık kirpikler
Sert wax içerikleri ile kirpik yüzey alanında ince bir film tabakası oluşturarak mükemmel kıvrım sağlar. Kirpikler kıvrık görünümlerini tüm cazibeleri ile sergiler.

Uygulama
En iyi sonuç için Hypnôse Star iki düz ve iki oval kısım ile donatılmıştır. Gerekli miktarda dokuyu vermek ve gözlere vurgu kazandırmak için fırçanın düz tarafını üst kirpiklerin köklerine nazikçe bastırarak maskara uygulamasını başlatın. Ardından, fırçanın kirpikleri ayırarak uzatan ve daha uzun kıllara sahip oval ucunu kullanın. Homojen şekilde yayıldığından emin olmak için zig zag hareketleri ile kökten uca doğru kaydırın. Kirpikleri kalınlaştırmak ve uzatmak için gerekli miktarda maskara uygulayın.

Adımlar:
1. Kirpiklerinizin ortasından başlayın.
2. Ardından, maskarayı kirpiklerinizi iç ve dış kenarlarına uygulayın.
3. Daha fazla hacim için aynı adımları tekrarlayın.
4. Alt kirpiklerinizi merkezden dışa doğru kıvırarak uygulamayı sonlandırın.


Balenciaga’dan yepyeni bir parfüm…


Balenciaga’nın yeni parfümü Florabotanica, modern şişesi ve sıradışı içeriğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Olivier Polge ve Jean-Christophe Hérault’un birlikte yarattıkları bu yeni parfüm gençleri hedefliyor.  Nane, karanfil, gül, kaladyum yaprakları, amber ve güve otu esanslarına sahip olan bu çiçeksi parfüm oldukça baştan çıkarıcı bir kokuya sahip.
Florabotanica 30, 50 ve 100ml EDP seçenekleri,  vücut kremi ve duş jeliyle eylül ayında satışa sunulacak.

Armand De Brignac’dan dünyanın en büyük şampanya şişesi



Dünya jet sosyetesinin favori şampanya markası Armand de Brignac, şimdi de 40 standart şampanya şişesi miktarında şampanya alan dünyanın en büyük şampanya şişesi ile karşımızda.
Dev şişeler, her şeyin olduğu gibi şampanyanın da en iyisini talep eden ve bunu geniş çevresiyle paylaşmak isteyen çok özel müşteriler tarafından tercih ediliyor. Midas boy Armand de Brignac dünyanın en büyük gece kulüplerinde, özel kutlamalar ve en seçkin davetlere damgasını vuruyor.
Armand de Brignac, dev boy 30 litrelik Midas şişenin yanı sıra 15lt, 6lt, 3lt, 1,5lt ve 750ml standart boy şişelerde de satışa sunuluyor.

Yaza özel bir şampanya: The American Summer





Chandon, yazı American Summer isimli özel şampanyasıyla karşılıyor. ButterflyCannon tarafından Amerikan Bayrağı’nın renklerinden ilham alınarak tasarlanan bu özel şişe yazın geldiğini bizlere bir kez daha müjdeliyor.
ButterflyCannon aynı zamanda sınırlı sayıda olmak üzere Chandon buz kovaları, plaj havluları,  plaj çantaları, şezlong ve içki soğutma sepetleri de tasarladı. Yine beyaz, kırmızı ve mavi renklerin hakim olduğu bu özel ürünlerle birlikte set olarak satın alabileceğiniz bu özel yaz şampanyaları, sıcak yaz partileri için biçilmiş kaftan.


Hermès imzalı bir yaşam alanı…

SC Global Developments, Singapur The Marq Rezidans’da yer alan özel bir dairenin dekorasyonu için Hermès ile anlaştı. Mobilyalardan halılara, duvar kağıtlarından evdeki her türlü ayrıntıya kadar tüm iç dekorasyona imzasını atan Hermès; şık, gösterişli ve yüksek kaliteli ürünleriyle harika bir yaşam alanı yaratmış. Dairenin detaylarını Lux is Love Yaz Özel Sayısında bulabilirsiniz.Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın...

Hermès şallarından şık minderler…



Güzellik, şıklık ve lüksü bir araya getiren marka Hermès’in  şalları geçmişten günümüze şıklığına düşkün tüm kadınların vazgeçilmezi oldu.  Ev aksesuarları tasarlayan Monica Fittipaldi ise Hermès’in kendine özgü tarzı ve şık desenlerinden vazgeçemeyen kadınların karşısına çok zor bulunan özel Vintage Hermès şallarından tasarladığı minderlerden oluşan karşı konulması zor bir koleksiyonla çıkıyor. Ortalama 1,200 dolar’lık fiyatlarıyla her birinden yalnızca bir adet bulunan bu özel minderler şalın modeli,  tarihi ve yaratıcısının bulunduğu özel bir kart ile L’atelier Carré’de  satışa sunuldu.  Bu özel minderler ile yaşam alanınızda oldukça şık ve klas bir ortam yaratabilirsiniz.

Lüks, Modern ve Sıradışı Mekanlar için Van Den Brulle Mobilya Koleksiyonu


Craig Van Den Brulle imzalı mobilyalar kendine has tarzı ve sıradışı tasarımlarıyla eşsiz mekanlar yaratmak için biçilmiş kaftan.  Modern ve sade çizgilere sahip Van Den Brulle Mobilya Koleksiyonu’nda çok özel maksimalist tasarımlarıyla sehpa,  sandalye ayna ve aydınlatmalar yer alıyor.  Koleksiyonun en şık parçaları Lux is Love Yaz Özel sayısında...Ücretsiz okumak için tıklayın..




SUPPERCLUB, İSTANBUL’DAKİ ŞUBESİNDEN SONRA ŞİMDİ DE ALAÇATI SAHİLLERİNE İNİYOR..



Kaliteli ve dünya standartlarında bir mutfak, sıradışı, gizemli ve avangart eğlencenin adresi Supperclub, bu yaz Çeşme sahillerine iniyor. Gündüzleri beach olarak hizmet verecek olan Supperclub, getireceği dünyaca ünlü isimlerle ve sürpriz patilerle bu sene Alaçatı’nın en gözde mekanı olmaya aday…
Tatil ve eğlence tutkunlarını Alaçatı’da bir araya getirecek olan mekanda her gün 16:30- 21:00 arası happy hour partyler düzenlenecek. Gündüz beach olarak hizmet veren Supperclub, gece saatlerinde club olarak eğlence severleri ağırlayacak. Dünyadan ve Supperclub’ın başarılı Dj’leriyle gerçek club müziği ve belki de en önemlisi harika performans gösterileri, Supperclub Alaçatı’nın da vazgeçilmezleri…

Vazgeçilmez kurtarıcınız sandaletler






Topuklu ayakkabıların üstünde geçen yorucu bir gecenin ardından sandaletler imdadınıza yetişiyor. Farklı renklerde, modellerde ve tarzlardaki sandaletlerle plajda hem rahat edecek hem de çok şık görüneceksiniz.

Miu Miu’dan dört büyük moda haftası için 46 özel tasarım


Miu Miu moda başkentlerimiz  New York, Milano, Londra ve Paris’de gerçekleşen moda haftalarını kutlamak için sınırlı sayıda çok özel el yapımı bir çanta koleksiyonu hazırladı.
On yedi farklı materyal kullanılarak ve on iki farklı üretim tekniği ile hazırlanan çantalar, timsah derisi, devekuşu, yılan derisi  gibi en pahalı derilerin üzerine brokar, keten gibi kumaşlar ve kristal detaylar kullanılarak tamamlanmış......Haberin devamı Lux is Love Yaz Özel Sayısında: ücretsiz okumak için tıklayın.

Şıklığına düşkün erkekler için trend alarmı: Kadife Slipperlar…


Kadife slipperlar bu sezon yine çok moda. Şıklığına önem veren her erkeğin gardolabında en az bir tane bulunması gereken bu özel ayakkabılar özel davet ve kokteyllerde kıyafetinizin en asil ve en şık tamamlayıcısı olacak.

En şık slipperları Lux is Love Yaz Özel sayısında bulabilirsiniz.Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın..

Clutch'sız olmaz!



Sezonun en şık clutch'larına Lux is Love Yaz Özel Sayısından ulaşabilirsiniz....Dergiyi ücretsiz okumak için tıklayın...