28 Haziran 2012 Perşembe

Christian Louboutin Nişantaşı'nda açıldı!

      

 Baştan çıkarıcı tasarımları ve klasikleşmiş kırmızı tabanlarıyla ünlü Louboutin, Türkiye'deki ilk mağazasını bugün Nişantaşı'nda açtı. Dekorasyonuyla da oldukça dikkat çeken mağazayı görmek için daha ne bekliyorsunuz?

 
Adres: Abdi İpekçi Cad. No. 22/A (Eski No: 24-26), Nișantașı, İstanbul
Telefon: 0212 296 78 70


Louis Vuitton 2013 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Canlı izlemek için...

http://www.louisvuitton.eu/front/#/eng_E1/Collections/Men/Ready-to-Wear/stories/S-2013-Fashion-Show

27 Haziran 2012 Çarşamba

Prada 2013 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Burberry Prorsum 2013 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Giorgio Armani 2013 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu

Vertu’nun yeni telefonu Constellation Smile

Vertu’nun yeni telefonu Constellation Smile ile hem kendinizi hem de hasta bir çocuğu mutlu edin.

Bugüne kadar Vertu telefonlar en şık, en pahalı ve en lüks telefona sahip olmak için alınıyordu. Vertu’nun yeni telefonu Constellation Smile ise bu noktada diğerlerinden ayrılıyor; Constellation Smile satın alan kişiler Smile Train ile yapılan işbirliği sayesinde damak ya da dudak yarıklı bir çocuğun iyileşmesi için de katkıda bulunmuş oluyor.
Kırmızı, mavi, gri ve mor renklerde satışa sunulacak olan Constellation Smile 3.5 inç büyüklüğünde safir kaplama dokunmatik ekrana, 8MP kamera, 32GB dahili veri kapasitesi, FM radyo, Bluetooth, Wi-Fi ve 3G özelliklerine sahip.

Jimmy Choo’dan katlanabilir Lana güneş gözlükleri


Lana Del Rey cool ve retro tarzıyla önemli markaların tasarımcılarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. İlk kez katlanılan bir güneş gözlüğü tasarlayan Jimmy Choo,  bu gözlükleri ‘’Lana‘’ olarak adlandırmayı tercih etti.  Bu cool gözlükler farklı renk alternatifleri  ve yılan derisi şık bir taşıma kabıyla birlikte satışa sunuldu.


Makyajda Chanel imzalı Hint esintileri



Chanel bu yaza yeni Bombay Express Summer 2012 Koleksiyonu ile damgasını vurdu. Kömür karası gözler, altın tonlarında ışıldayan bir yüz ve ten rengi doğal dudaklar yaratan koleksiyonun yıldızı olan kompakt pudranın şık tasarımında ise Hint esintilerine rastlıyoruz. Chanel’in yeni koleksiyonunda ayrıca oldukça parlak ve yoğun bir far bulunuyor. Bu kalıcı far gözlere Hint çekiciliği ve gizemini de getiriyor.




Aston Martin V12 Zagato


Zagato işbirliğiyle DB4GT Zagato, V8 Vantage Zagato ve DB7 Zagato gibi çarpıcı süper spor otomobiller geliştiren Aston Martin, V12 Zagato ile bu beraberliğin 50′nci yılını kutluyor

Önemli bir kısmı ekstra hafif malzemelerden üretilen V12 Zagato’nun toplam ağırlığı 1680 kg olacak. 0’dan 100km/s hıza 4.2 saniyede ulaşan otomobilin maksimum hızı ise 305 km/s.
İç mekanda ise deri koltuklar, karbon fiber kaplamalar, piyano siyahı aksanlar ve Zagato logoları dikkatleri çekiyor Ayrıca, kabini saran göz alıcı kırmızı dikiş motifleri tamamen el işçiliğiyle üretilmiş.


 Üretimi 150 adet ile sınırlı tutulacak olan spor otomobilin ilk teslimatları bu yıl içinde gerçekleştirilecek.


Audi Bisiklet


Yeni Audi elektrikli bisiklet ile sıra dışı bir bisiklet deneyimi sizi bekliyor…

Prototip olarak hazırlanan Audi E-Bike Wörthersee , karbon gövdesi, 2.3 kilowatt / 3 HP elektrik üretebilen lityum pilleri ve saatte 80 kilometre hıza ulaşabilen özellikleriyle bir bisikletten çok daha fazlasını vaad ediyor.
Karbon fiber gövde ile 1.6 kilo ağırlığındaki E-Bike, 250nm tork verebilen 3 begirlik elektrik motoru ile donatılıyor. 3 tane sürüş modunun bulunduğu Audi E-Bike'ı sadece pedallar ile sürebildiğiniz gibi, hiç hareket etmeden sadece elektrik motoru ile de kullanabiliyorsunuz.
Akıllı telefon üzerinden WiFi ile kontrol edilebilen bisiklet, pedal modunda kendini şarj da edebiliyor. Bisikletin elektrik motoru 2.5 saatte tam şarj olabiliyor.
Audi, bisikletin içerisine bir  de yol bilgisayarı yerleştirmiş. Birçok sensörü takip eden bu bilgisayar, dokunmatik ekranı üzerinden hız, kat edilen mesafe ve yol açısı gibi bilgileri kullanıcılara sunuyor. Bunun yanında bir de dahili Wi-Fi modülü kullanılmış. Böylece akıllı telefonlar ile bisikleti kilitlemek ya da elde ettiğiniz süreleri Facebook’ta paylaşmak mümkün olabiliyor.
Yenilikçi teknolojileri ve agresif tasarımıyla dikkat çeken bu bisiklet, elektrik sayesinde şehir için taşımacılığında nasıl değişebileceğini gösteriyor.